Hvordan vi hjælper dig.

Obligatorisk gratis rådgivning – kvalificerer du dig?


Når du kontakter os, vil vi drøfte dine kvalifikationer og dit tidligere arbejdsforløb. Hvis vi mener, at du kvalificerer dig til at blive ansat ved en af ​​vores partnere, vil vi meddele dig, at du går videre til næste fase.

Rekrutteringsservice – Jeg vil gerne arbejde i Australien!


Hvis du kvalificerer dig, vil du blive udvalgt. Du kan derefter få adgang til vores rekrutteringsservice, hvor vi behandler din ansøgningsformular til gennemgang af vores australske partnere. Vi sørger for, at dit CV og følgebrev er skrevet godt, og at du har alle de korrekte dokumenter og certifikater.

Hvis du inviteres til en jobsamtale af ​​en af ​​vores australske ældreplejer, vil vi forberede dig til videojobsamtalen, hvor du kan præsentere for dem, hvilken fremragende medarbejder og vidunderlig person du er.


Jobtilbud i Australien – WAUW


Tillykke, du har gennemført jobsamtalen, og vores partner vil gerne tilbyde dig ansættelse i Australien på et af deres plejehjem ved din ankomst.

Vi har nu mulighed for at aftale nærmere vedrørende din ansættelseskontrakt, din foretrukne startdato, antal timer om ugen og løn  med din nye australske arbejdsgiver.

Det er nu, du vil ansøge om dit australske visum!

Visum, Fly og Bolig


Arbejdet venter på dig i Australien.

Du skal nu beslutte dig for om du har brug for vores hjælp med visum, fly og bolig.

Læs mere om vores pakker.

Australske arbejds-certifikater


Ved ankomsten til Australien har du brug for et par obligatoriske certifikater og licenser, før du kan arbejde i ældreplejen. Bare rolig, vi har dig også dækket her!

På din første uge i Australien vil vi hjælpe dig med at oprette en australsk bankkonto, søge om et australsk skattenummer, en australsk straffeattest  og lignede.

Din første dag på jobbet


Vi sørger for, at du bliver hilst velkommen og at du føler dig godt tilpas på dit nye job. I løbet af dine første uger på arbejdet vil du følge et obligatorisk introduktionsprogram for nye medarbejdere og møde teamet. Det kan være at der er en anden dansk social- og sundhedsassistent/hjælper der ser frem til at møde dig.

Med vores ekspertise og australske netværk kan du sikre dig arbejde i Australien længe før du ankommer.